Napi Vegan

Napi Vegan

Piccadilly a vegán cipőmárka

2017. január 17. - NapiVegan

ambiente_produtos1_ingles_8516b786-426d-4b53-8f20-ae004995d595_large.png

Vegánként az ember nem hord bőr cipőt, úgyhogy szüksége van vegankompatibilis lábbelire, amit a vegán cipő márkák ki is szolgálnak.

Az 1955-ben alapított Piccadilly nevű cipőmárka 60 éves múlttal rendelkezik és folyamatos fejlesztésekkel igyekszik minél kényelmesebb cipőket gyártani a különleges anyagokból. A brazil cég mára egy nemzetközi szintű márkává nőtte ki magát, fő profiljuk pedig a női cipők.

Ennek köszönhetően a cipők nem deformálódnak, szellőznek, a külső résznél a polyuretán nevű szintetikus anyag a jellemző, míg a cipők belső részénél az ún. elenca gélt használnak, illetve a cipők talpának belső kiképzésénél mikropórosú anyagot használnak, amely átengedi a nedvességet, de visszafelé nem engedi a külső hőmérsékletet.

A cipők a gyártó szerint környezetbarátok, hiszen 100%-ig lebomló anyagból készülnek és kiváló minőségűek. A cég filozófiája szerint ahhoz, hogy az emberek szép cipőt tudjanak hordani nem kell egyetlen állatnak sem meghalni. A cipők ragasztásánál oldószer nélküli vízbázisú ragasztót használnak, mellyel a plusz kemikáliákat igyekszenek elkerülni.

Ecological: no animal is killed or hurt to produce a pair of Piccadilly shoes. The material doesn’t need chrome treatment or any other toxic substance, which are bad for the environment, like the ones used to prepare the leather. Furthermore, according to international environmental convention, every synthetic upper or polyurethane derived material is treated to initiate a process of decomposition after 4 years, leaving this material biodegradable. Piccadilly packaging is also made of recyclable material.

Magyar webshopból itt, nagyobb kínálattal rendelkező nemzetközi webshopból pedig itt vásárolhatóak meg a cipők.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5512131803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása