Napi Vegan

Napi Vegan

Tudtad? Uggot hordani vér ciki

2016. november 11. - NapiVegan

ugg_mindennap_vegan_blog_1_1.jpg

Benne vagyunk javában az őszben, jönnek a hideg napok és az emberek előszedik a meleg cipőiket, a fiatal lányok és nők pedig a trendinek gondolt, méregdrága uggokat. A trampli, lábszárvastagító, mindenkinek előnytelen lábbeliket. De megvették mert azt mondták a divatházak és kozmetikai márkák által finanszírozott divatmagazinok, hogy ez a menőőőőő.

Nos kedves nőneműek az ugg egyáltalán nem menő, sőt... Leginkább a tájékozatlanságotokat, hiúságotokat és a megvezethetőségeteket mutatja. Minden egyes pár ugg-gal 8 élet kioltásáért vagytok felelősek. Igen, jól olvastad. 8 gombszemű, puha bundájú, édesen bégető kisbárányt gyilkoltattok meg. Az általatok generált kereslet miatt ölik meg őket, piciny testüket miattatok nyúzzák meg. Ugye, hogy így már nem annyira trendi az a lábbeli? Sok vegán alternatíva van, úgyhogy keressetek utána mert remek darabokat lehet találni és még életeket sem követel. ;)

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3011922727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liping 2016.12.13. 00:52:45

Jobb lenne talán, ha csak a finom bárányhusit ennénk meg, de az uggnak való menne a kukába?:)

Ettől függetlenül nem túl guszta lábbeli, de remélhetően meleg.
süti beállítások módosítása