Napi Vegan

Napi Vegan

Heti videó: Rosa a vakarást imádó mentett tyúk

2016. december 15. - NapiVegan

Fogadjunk, hogy még nem láttál tyúkot, ami extázisba esik egy kis hátvakarástól!

Bár kevés tapasztalata van az embereknek a tyúkokkal kapcsolatban, azonban ezek a madarak is zseniális személyiségek, illetve szeretik a kényeztetést. Rosa a mentett tyúk teljesen extázisba esik, ha elkezdik a hátát vakarni. 

Rosa-t egyébként Robert Grillo mentette meg 2015-ben és elmondása szerint még nem találkozott olyan karakteres személyiségű tyúkkal, mint Rosa, akit Chicago egyik utcájára kidobva találtak meg. Ekkor kb. 6 hetes lehetett. 

Grillohoz kerülése után egyből ivartalanították, hogy ne tudjon tojást rakni, ugyanis a legtöbb tyúk, ha nem a vágóhídon végzi, akkor a tojócsatornája szakad ki, félre megy a tojás és gyulladásos folyamatot indítva lassú és fájdalmas halálra ítéli a tyúkokat.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5711926515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2016.12.16. 14:33:28

@Terézágyú:
Igen Einstein aki városi az tényleg nem vágja annyira a tyúkok etológiáját de attól még nem kéne lekezelően beszélni róluk.
Ilyen alapon egy afrikai is írhatna neked ilyen stílusban mert te meg nem ismered a zsiráfokat ...

LúzerMan 2016.12.17. 08:18:24

Szerintem Terézágyú nem volt lekezelőbb, mint amennyire a szerző általánosított. Nem hiszem, hogy T. bántani akart volna bárkit is, de a túlzó általánosításokat én sem szeretem.
Ilyen csirkét én még nem láttam, de gyerekkoromban pár pillanatra le tudtam nyugtatni őket. Jó móka volt. A hátuknál fogva finoman a földre kellett nyomni őket és rajtuk tartani a kezet. Aztán, ha elvetted, néhány másodpercig csak néztek bután (jó, egyébként is ezt tették), de nem szaladtak el.
süti beállítások módosítása