Napi Vegan

Napi Vegan

Heti recept: szamóca sorbet

2017. május 24. - NapiVegan

Szuper egyszerű, szuper gyors és szuper finom! A nyár elején kötelező szamócát és fagyit is enni, így a legideálisabb megoldás a szamóca sorbet.

szamoca_eper_sorbet_mindennap_vegan_blog_1.jpg

Hozzávalók:

  • eper
  • növényi szirup (agave, rizs, tápióka)

Tegyük be a szamócát 1-1,5 órára a mélyhűtőbe, hogy átfagyjanak a szemek, de azért ne kőkeménnyé fagyjanak. Ha eléggé meghűlt a gyümölcs, akkor tegyük egy aprítógépbe, adjunk hozzá ízlés szerint a növényi szirupból és zúzzuk krémessé, amíg el nem éri a sorbet állagot.

Kész is. :) Egyszerű, gyors és finom!

Eredeti recept és kép innen.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, illetve a blog akkor oszd meg ismerőseiddel is! Klikk a lenti ikonokra! :)

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6712037861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása