Napi Vegan

Napi Vegan

Heti videó: Klipp a kidobott kutyákról

2017. január 12. - NapiVegan

Menő vagy ciki kidobott állatokról rappelni és klipet forgatni? 

klip.jpg

Világszerte naponta több zeneszám és videó klip kerül ki az internetre, amelyeknek fő témája leginkább az emberi érzelmekkel foglalkozik. Minimális az olyan szöveg, amelyben más fajok problémájára hívnál fel a figyelmet. Éppen emiatt zseniális, hogy legújabb klipjében egy magyar banda a kidobott és gyepmesteri telepre került kutyákról dalol.

Január 8-án debütált a videó, azóta több, mint 45 ezren látták már. Örvendetes, hogy erről a mindennapi, de mégis marginális helyre szorult problémára akarják felhívni a hallgatóságuk figyelmét, akik a zenei stílusból fakadóan valószínűleg a fiatal korosztály tagjait képviselik. Zenén keresztül tanítani jó dolog. Remélhetőleg lesznek még üzenet jellegű tartalommal rendelkező számaik. Sok sikert nekik!

Ne feledjük, hogy egy életet magunkhoz venni felelősséggel jár! Gondozni, ápolni és tanítani kell, minden egyes nap foglalkozni kell vele. Élőlényről van szó, tehát érzelmei és szükségletei vannak! Nem dobhatjuk csak úgy ki, ha ráuntunk. A szándékos állat kirakást a törvény bünteti!

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5912117481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása