Napi Vegan

Napi Vegan

Vegán shopping: Alkemilla ajakápoló

2019. szeptember 03. - NapiVegan

Beköszöntött a naptári ősz, ami hamarosan az időjárásban is megmutatkozik. Az őszi szelek és a hideg pedig őrjítően cserepesre marják az emberek ajkait.

alkemilla_ajakapolo_mindennapveganblog_2.jpg

Éppen emiatt a legtöbb ember valamilyen ajakápoló után kezd kutatni és a piacon a vegán kínálat még olyan nagy. Ezt orvosolja az olasz öko- és bio kozmetikumokat gyártó Alkemilla nevű cég, amelynek termékei között fellelhetőek vegánok is és az ajakápolók éppenséggel vegánok.

Összesen 18 féle illatban kapható az ajakápoló, amely olajokban  (ricinus, napraforgó, mogyoró) és növényi viaszokban (karnauba és kandelilla) gazdag. Az ajakápolók PEG, EDTA, parabén, SLS, propilénglikol, BHT, BHA, szilikon és vazelin mentesek. Az ajakra felkenve hosszan fennmarad és érezhetően hat. (A cikk írójának tapasztalata - szerk.) Az ajakbalzsam itt található meg.

alkemilla_ajakapolo_mindennapveganblog_1.jpg

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk akkor oszd meg ismerőseiddel is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr7415036962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása