Napi Vegan

Napi Vegan

Ő is vegán: Pamela Anderson

2017. január 02. - NapiVegan
pamelaanderson_mindennap_vegan_blog_1.jpg
A leghíresebb piros fürdőruhás életmentő, az idén 50 éves Pamela Anderson évek óta elkötelezett állatvédő és vegán. 

A kanadai-amerikai színésznő, modell és producer Pamela tinédzser korában lett vegetáriánus, pár éve pedig vegán. Először 1999-ben a Linda McCartney emlék gálán ismerték el az állatvédelmi munkásságát, majd fokozatosan vállalt szerepet a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) kampányaiban. 2003-ban az "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur" nevű kampányban dobta le a ruháit, hogy hírnevét kihasználva fontos témára hívja fel az emberek figyelmét.

PETA kampányai mellett kiállt a kanadai fókamészárlások ellen, támogatja a Sea Shepherd tengeri emlősöket védő szervezetet, részt vesz nagyobb állatvédő kampányokban, tehát abszolút kihasználja a hírnevét a kampányok sikerének érdekében.

A majdnem 1 millió követővel rendelkező  Facebook oldalán is az állatvédelem kap hangsúlyt, nem pedig a róla készült modell fotók. Pamela maximálisan elkötelezett a vegán életmód és az állatjogok mellett, melyeknek hangot is ad, ami úgy látszik a rajongóit egyáltalán nem zavarja, sőt.

Pamnek egyébként van egy saját cipő márkája, a Pammies Life, ahol újrahasznosított anyagokból készülnek a lábbelik, habár a kollekció még elég szerény.

pamelaanderson_mindennap_vegan_blog_3.jpg
Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8511915581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása