Napi Vegan

Napi Vegan

Ő is vegán: Bryan Adams

2017. május 22. - NapiVegan

 bryan_adams_vegan_mindennap_vegan_blog_2.jpg

Kevesen gondolnák, de az ismert kanadai zenész, Bryan Adams 1989 óta vegán, azaz 18 éve. Nem csak ő maga változtatott az életmódján, hanem hatására az édesanyja, testvére és zenész társai is vegánok lettek.

Bryan azt mondja, hogy az állatjogi mozgalommal való szimpatizálás számára elég természetes, hiszen kutyákkal nőtt fel, akik számukra családtagok voltak. Később pedig ahogy megértette és átlátta azt, ahogyan az emberiség az állatokkal bánik már egyenes út vezetett számára a teljesen vegán életmódra. 

Amióta vegán sokkal energikusabbnak érzi magát, nincsenek súlyproblémái és korábbi allergiája is elmúlt. Ugyan vegán életmódot folytat, azonban szívesebben használja a vegetárius szót, ugyanis felfogása szerint a két fogalom ugyanaz, hiszen aki vegetárius, az egyáltalán nem fogyaszt semmilyen állati eredetű anyagot, mint a tojás vagy a tej, hiszen a megnevezés szerint csak növényt eszik, az említett két állati eredetű anyag pedig nem növény.

bryan_adams_vegan_mindennap_vegan_blog_1.jpg

Az állatjogi mozgalomban egyformán fontosnak tartja a tehenek, sertések, tojótyúkok, fókák, delfinek, bikák és kutyák problémáját, így aktív szerepet is vállal például a PETA kampányaiban.

Mottója, hogy ha szereted az állatokat, akkor ne is edd meg őket.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr6912018341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása