Napi Vegan

Napi Vegan

Vegán shopping: Whimzees kutya fogkefe

2019. szeptember 17. - NapiVegan

Lehet meglepő, de vannak, akik csak növényi alapú ételeket adnak a kutyájuknak és szükségük van növényi alapú rágcsára is. Erre nyújt megoldás a Whimzees márka.

whimzees_vegan_kutya_fogtisztito_mindennapveganblog_10.jpg

Mindegy, hogy etikai vagy egészségügyi ok (pl. súlyos allergia) miatt nem eszik állati eredetű származékokat a kutya, mindenesetre jól esik nekik egy jó kis rágcsa. A holland alapítású Whimzees azt mondja magáról, kutya-, ember- és Földbarát, ami oknál fogva arra törekszenek, hogy fenntarthatóan állítsák elő a legegészségesebb és a legjobb termékeket a kutyák számára.

A Whimzees rágcsák hypoallergén formulával rendelkeznek és gluténmentesek, természetes összetevőket tartalmaznak, illetve mentesek a mesterséges anyagoktól, a tartósítószerektől, ízfokozóktól, cukortól és hússzármazékoktól. Alacsony zsír- és magas rosttartalmúak, mindemellett mókás formájúak, hiszen krokodil, fogkefe és sün alakban is kaphatóak.

 

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk akkor oszd meg ismerőseiddel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2415109872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása