Napi Vegan

Napi Vegan

Heti videó: Özönvíz előtt - Leonardo DiCaprio közreműködésével

2016. november 10. - NapiVegan

ozonviz_elott_mindennap_vegan_blog_6.jpg

Az átlagembernek fogalma sincs arról, hogy mit jelent pontosan a globális felmelegedés és milyen veszélyeket rejt magában az emberek által jócskán felgyorsított folyamat. Szó se róla, sajnos tény, hogy az emberi tevékenység óriási mértékben károsítja a bioszférát.

Az özönvíz előtt című dokumentumfilm 2016. október 30-án debütált világszerte. Összesen 3 évet vett igénybe a dokumentumfilm felvételeinek rögzítése. Leonardo DiCaprio nagy környezetvédő hírében áll és a NatGeo-val közösen készítették el ezt az ismeretterjesztő, tényfeltáró dokumentumfilmet, amiben Leo többek között olyan személyeket interjúvol meg, mint Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa. A filmet a National Geographic ingyenesen elérhetővé tette, illetve szinkronizáltatta. Érdemes végignézni a szokásos esti szappanoperák helyett...

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5811926493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása