Napi Vegan

Napi Vegan

Állatfotós naptárat a faladra!

2016. december 13. - NapiVegan

vegan_allatvedelem_naptar_kep_2.jpg

Mindenki egyetérthet abban, hogy naptárra és szép, igényes képekre mindenkinek szüksége van az otthonában, illetve a munkahelyén.

Ha pedig a kettő dolog találkozik és egyesül, akkor remek lakás, illetve irodadekorációs kellék születik meg, mégpedig naptár formájában.

Ilyen naptárat jelentetett meg a Vegán Állatvédelem Egyesület Csíkos István fotós gyönyörű képeivel. Minden hónapnál egy csodás, István egyedi stílusát mutató állatfotó van. A "modellek" között szerepel csibusz, a kukából mentett és azóta felnőtt kakas, vagy Pipacs a szintén mentett törpemalac, de a Noé Állatotthonban élő láma is.

Ha igazán egyedi és szép ajándékot szándékozol szeretteidnek adni és vásárlásoddal egy civil, non-profit egyesületet is támogatnál, akkor mindenképpen ez a naptár a tökéletes ajándékötlet számodra!

Megrendelni a veganallatvédelem@gmail.com e-mail címen, vagy ebben a webshopban lehet!

A képek a fotós engedélyével szerepelnek a cikkben.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr912043921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása