Napi Vegan

Napi Vegan

Heti videó: Mentett csimpánzok első lépései

2016. december 08. - NapiVegan

Laboratóriumból mentett csimpánzok első lépései és öröme a szabad levegőn, ahol talpukkal a füvet érinthetik és a bőrüket a napfény éri. Egyes egyedek több, mint 30 évig voltak fogva tartva, kínozva és kihasználva. Érdemes megfigyelni a reakciójuk, amikor realizálják, hogy most valami új, valami jó dolog történik velük.

A csoport tagjai közül ugyan voltak, akik fogságban születettek, azonban a legtöbben az afrikai dzsungelből, a vadonból lettek elrabolva. Az európai laboratóriumban neoncsövek között, fémketrecekbe zárva végeztek rajtuk hosszútávú kísérleteket. Végül 2011-ben lettek kimentve és az ausztráliai Gut Aiderbichl menedékhelyre kerültek. Nekik szerencséjük volt, azonban rengeteg társukat mind a mai napig laboratóriumokban kínozzák a tudomány álcája mögé bújva.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr111923067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása