Napi Vegan

Napi Vegan

Ő is vegán: Mayim Bialik

2016. november 28. - NapiVegan

mayim_bialik_mindennap_vegan_blog_5.jpg Mayim Bialik, a 41 éves színésznő a The Big Bang Theory című sorozatból lehet ismerős és bizony ő is vegán

Mayim a színészet mellett blogot ír, vegán szakácskönyvíró, a vegán életmód szószólója és nem mellékesen ideggyógyász. Mayim tinédzser korában lett vegetáriánus, majd később vegán. Azt mondja, hogy az egészsége sokkal jobb lett, miután elhagyta a tejtermékeket, illetve az allergiája is elmúlt. Vegánná válásában Jonathan Safran Foer Eating Animals (magyarul Állatok a tányéromon, Bioenergetic Kiadó) című könyve játszott szerepet.

Mayim számára fontos a környezet és az állatjólét, illetve a biogazdálkodás is.  Tágabb családja nem vegán, azonban egyes családi ünnepségeken vegán vagy vegetáriánus étterembe mennek és mindenki elégedett az ételekkel. Gyermekei is vegánok, hiszen Mayim vegán háztartást vezet. Tudatosan neveli a kicsiket, így az alapértékekben fontos számára az élőlények szeretete, tisztelete és nem kihasználása. Éppen ezért gyermekeivel nem is látogat olyan intézményekbe, ahol állatokat használnak ki, mint az állatkertekben vagy cirkuszokban.

2015-ben indította el saját életmód honlapját, ahol különböző témakörökről lehet olvasni, mint a vallás, szülőség, nőiség, hírek, kultúra és Hollywood.

Mayim's Vegan Table című vegán szakácskönyve 2014-ben jelent meg. Ha kipróbálnád Mayim pár receptjét, akkor kattints ide, ide és ide.

mayim_bialik_mindennap_vegan_blog_6.jpg

Ha tetszett a poszt, akkor oszd meg ismerőseiddel és kövess Facebook-on is!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr1511915475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levente B. · combatant.blog.hu 2016.11.28. 16:53:46

Én várom hogy a húsevőket mikor fogják kulák-nak hívni és zárják koncentrációs táborokba :)
süti beállítások módosítása