Napi Vegan

Napi Vegan

Ő is vegán: Emily Deschanel

2016. november 14. - NapiVegan

 emily_deschanel_mindennap_vegan_blog_3.jpg

A Dr. Csont kissé fura karakterét játszó Emily Deschanel 1992 óta vegán, ugyanis ekkor olvasta John Robbinstól a Diet for a New America: How Your Food Choices Affect Your Health, Happiness and the Future of Life on Earth című könyvét. Emily elkötelezett etikai vegán, folyamatosan részt vesz az állatjogi mozgalom rendezvényein.

Párjával 2010-ben vegán esküvőt tartottak, illetve mindkét terhessége alatt is következetesen vegán maradt, bár nem vegán ismerősei őt is traktálták a rögzült tévhitekkel, miszerint a hús és tej feltétlenül kell az emberi szervezetnek. Mindkét gyermeke makk egészséges.

Emily egyébként azt mondja, hogy a húsevés abbahagyása lelkileg sokkal erősebbé tette, illetve morálisan és etikailag is összhangba került önmagával, mert a veganizmus képviseli a hozzá legközelebb álló értékeket. Étkezésében egyébként a lúgosító ételeket preferálja, rengeteg zöld turmixot iszik és sok salátát eszik. Emellett pedig igyekszik minél többféle zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani.

emily_deschanel_mindennap_vegan_blog_8.jpg

Aktív tagja a Farm Sanctuary nevű szervezetnek, amely fontos szerepet játszott abban, hogy vegan legyen, ugyanis amikor vegánsága elején a new yorki menedékhelyen járt, akkor az ott tapasztaltak alapján egy életre megváltozott az állatokkal és a környezettel kapcsolatos véleménye. Szerintem Emily Deschanel az egyik legcukibb híresebb vegán. :)

emily_deschanel_mindennap_vegan_blog_11.jpg

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr3611915461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása