Napi Vegan

Napi Vegan

Violife vegán sajt

2016. november 29. - NapiVegan

violife_vegan_sajt_mindennap_vegan_blod_10.png

A sajt eléggé elterjedt élelmiszer, de mivel a tejipar elég kegyetlen, ezért a legjobb bojkottálni. Plusz egy másik faj anyatejét, aminek összetétele egyáltalán nem optimális az emberi szervezet számára, elég nagy botorság fogyasztani. A jó hír, hogy van vegán alternatíva!

Több fajtájú vegán sajtmárka is kapható Magyarországon, de a legismertebb, a Violife kerül bemutatásra. Kevesen tudják, de a gyártó görög. A legfőbb alapanyaga kókuszzsír, a termékek tej-, laktóz-, glutén-, szójamentesek. 

Többféle ízesítésben kapható, illetve szeletelt, "lapka" és tömb formában is beszerezhető. A termékek 200 grammos kiszerelésben kaphatóak. Állagukat tekintve kapható trapista típusú sajt, parmezán, pizzasajt és mozzarella keménységű is. Az ízesítést tekintve natúr, füstölt, olíva olajos, olívabogyós, gombás, cheddar, csípős paprikás, pirospaprikás, zöld fűszeres és paradicsomos-bazsalikomos változatban kapható.

violife_vegan_sajt_mindennap_vegan_blod_1.jpg

A Violife sajtok bioboltokban, illetve a Tescoban szerezhetőek be.

Ha tetszett a poszt, akkor oszd meg ismerőseiddel és kövess Facebook-on is!

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr5412007794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása