Napi Vegan

Napi Vegan

Sportos vegán: Candance Cane

2016. november 19. - NapiVegan

candance_cane_mindennap_vegan_blog_9.jpgAz amerikai születésű Candance Cane rúdtánc bajnok, oktató, modell és a szórakoztatóiparban fellépő művész. Gyerekkora óta sportol, kipróbálta magát a jógában, karatéban, táncban (modern, jazz, balett, hiphop), kosárlabdában, baseball-ban, úszásban és szinkronúszásban egyaránt, mielőtt a rúdtánc mellett döntött. 2012-ben találkozott ezzel a mozgásformával és rögtön meg is szerette.. Ebben a mozgásformában kamatoztatni tudja a korábban művelt sportágak által megerősödött fizikumát és hajlékonyságát is.

 Candance 2012. februárja óta vegán és az indítéka a saját szépségének és egészségének megőrzése volt. Hónapokkal később azonban rájött, hogy nem csak a tányérja tartalmával tud hatástgyakorolni, hanem az állatkísérletes termékek bojkottálásával rengeteget tehet az állatokért. Jobban utánanézett a témának és ma már az ő szavaival élve teljes értékű vegánnak mondja magát, hiszen a vegán életmódjával más élőlényekre is gondol, nem pedig csak saját magára.

https://www.instagram.com/sweetmscandace/

https://www.facebook.com/SweetMsCandace

https://www.youtube.com/c/candacecane

Kövess Facebook-on, ha mindennap kíváncsi vagy 1-1 vegán témájú rövid cikkre és oszd meg ismerőseiddel is!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2711931481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása