Napi Vegan

Napi Vegan

Heti videó: Így rosszalkodnak a tejiparból mentett tehenek

2016. november 17. - NapiVegan

A tejiparból és a vágóhíd elől mentett tehenek a németországi Hof  Butenland menedékhelyen élnek és túrják fel a frissen kapott szalmát. Érdemes megnézni, ahogy a csapatszellem átjárja őket és mindegyik kiveszi a részét a rosszalkodásból. :)

A menedékhely tulajdonosai az a pár, aki az Élni és élni hagyni (Live and let Live) című filmben is szerepelnek. Ők voltak azok, akik megértették, hogy nincs joguk az élőlényeket kihasználni és a tejtermelő farmból egy menedékhelyet hoztak létre. Ha még nem láttad a filmet mindenképpen nézd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2611923245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2016.11.18. 08:40:18

"akik megértették, hogy nincs joguk az élőlényeket kihasználni "

És az a szerencsétlen BÚZA, amelyet learattak, aztán egyik részét az emberek zabálják meg, a másik részét meg az állatok???????

Mikor fogjátok már meghallani a búza sikoltását aratáskor????????????????????????

2016.11.19. 03:07:57

Fejni ki fogja őket? Mert a kis tőgyük begyullad majd.

Attilajukkaja 2016.12.08. 10:35:11

Jopofak!

@karandash:
A bikakat csak a perverzek fejik. A cikk eleg vilagosan leirja, hogy ezek "a vágóhíd elől mentett tehenek". Pontosabb lett volna a szarvasmarha kifejezes, de a kozbeszedben ezeket is teheneknek hivjak.
süti beállítások módosítása