Napi Vegan

Napi Vegan

Ő is vegán: Michelle Pfeiffer

2016. november 07. - NapiVegan

Képtalálat a következőre: „Michelle Pfeiffer vegan”

Az 58 éves Golden Globe-díjas színésznő, Michelle Pfeiffer is a vegán. Életmódjának megváltoztatásában két tényező befolyásolta, mégpedig egy Bill Clintonnal készült interjú, amiben az exelnök, aki szintén évek óta vegán elmondta, hogy miért döntött a növényi alapú étkezés mellett. A másik, Michelle-re hatást gyakoroló ok pedig a híres szívspecialista, Dr. Esselstyn Prevent and Reserve heart disease című könyve volt.

Michelle-t meggyőzték a tények, hogy a tisztán növényi alapú étkezés a legjobb az emberi szervezet számára. Életmódváltása után a koleszterinszintje, aminek mértéke korábban aggasztotta jócskán lecsökkent. Michelle elsősorban egészségügyi okból hagyta el 50 éves kora után az állati eredetű termékeket, de a legjobb döntést hozta mind a maga, mind pedig a környezet számára.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr7011915453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása