Napi Vegan

Napi Vegan

Sportos vegán: Giacomo Marchese

2016. november 26. - NapiVegan

giacomo_marchese_mindennap_vegan_blog_2.png

A 32 éves Giacomo Marchese az amerikai Haverhillben él. 2004. óta vegán.A VeganProtein.com és a PlantBuild.com oldalak társalapítója, testépítő és coach. Mindezek mellett létrehozott egy non-profit szervezetet, ahol vegánként sportolást támogatják, illetve a menedékhelyekre kerülő állatok mentését is tartását is támogatja. 20 éve sportol, többek között kosárlabdázott, teniszezett, baseball-ozott,squash-olt, boxolt és mindezek kipróbálása után, mintegy 10 éve találta meg magának a testépítést, mint számára ideális mozgásformát.

Elsődleges motivációja az volt, hogy olyan tápanyagokkal lássa el a szervezetét, amelyek segítségével erős, fitt és nagyobb teherbírású testet tud kiépíteni. Ehhez pedig a tisztán növényi alapú táplálkozás volt számára a legmegfelelőbb megoldás. Idővel, ahogy egyre több vegán életmódot folytató embert ismert meg benne is megfogalmazódott, hogy a saját fittségén túl lényeges szempont még a környezet és az erőszakmentes életmód, amelyet a növényi alapú étkezéssel befolyásolni lehet.

Giacomo honlapja,  Instagramja és Facebookja.

Kövess Facebook-on és ha tetszett a cikk, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr2911931599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása